Ngundang telpon maneh

10 Nights Program

CHANDIGARH (1NT) - SHIMLA (2NTS) - MANALI (3NTS) - DHARAMSHALA (1NT) - DALHOUSIE (2NTS) - AMRITSAR (1NT) - CHANDIGARH

Deleng uga Kode Wisata: 150
Visit-to-Khajjiar

India_Tourism

DAY 01: CHANDIGARH - SHIMLA

Setu ing Chandigarh bandara / stasiun sepur, Pick & drive kanggo Shimla. Shimla, ibukutha India mangsa panas, disetel ing tengah-tengah Pegunungan Shivalik sing duwe salju, nawakake sawenehing Himalaya sing kuwat. Wonten ing Shimla, wonten ing hotel. (Sewengi ing Shimla)

DAY 02: SHIMLA

Dina iki sawise sarapan diterusake kanggo lelungan ing Shimla lan ngunjungi Kufri. Ing elevasi 2,622 meter, Kufri misuwur minangka trekking lan jalur hiking, lan lereng sing dilindhungi salju kanggo ski lan tobogganing. Wengi njupuk turu Shimla, ngunjungi gunung Jakoo sing menehi panorama kutha, Wakil Regal Lodge utawa lumaku mudhun dalan. (Sewengi ing Shimla)

DAY 03: SHIMLA - MANALI

Dina iki sawise nedha isuk Mriksa lan drive kanggo Manali. Enroute njaga kamera sampeyan, kanggo njupuk foto-foto pemandangan sing indah kayata kali beas, lembah kullu, sepisanan Dashehra dll. Ing kedadeyan Mriksa ing hotel. Manali minangka resor bukit sing paling jembar, kanthi dhuwuré 1,929 meter ing tengah-tengah ing puncak bukit ing salju, kaendahan Manali ditemokake dening kali beas kanthi banyu sing cetha, ngubengi kutha. Kabeh watara mung ndelok wit deodar lan cemeng, alas cilik lan kebon buah. Evening gratis kanggo aktivitas individu. (Sewengi ing Manali).

DAY 04: MANALI

Dina sawise nedha sarapan kanggo wisata lokal Manali, ngunjungi candi lawas taun 450 sing didedikake kanggo Hadimba Devi, sing nampilake kayu sing apik banget. Uga ngunjungi Kuil Manu lan Vashisht Kund, sing dikenal minangka sumber panas belerang. Evening gratis kanggo blanja ing Pasar Tibet lokal. (Sewengi ing Manali).

DAY 05: MANALI (OPTIONAL)

Dina iki sawise sarapan diterusake kanggo Snow Point ing dalan Rohatang. Enoute mandheg ing Solang vallwy. Rohtang pass (dhuwuré 3940 meter) iku 51 km saka Manali, nanging amarga dalan-dalan sing dilindhungi salju abot, pass iki ora acceddible kanggo meh 8 sasi taun. Evening bali menyang Manali lan wektu bebas kanggo aktivitas luang individu. Yen dalan menyang Rohtang Pass ditutup banjur tekan Snow Point (ponies / jaran bisa dipasuh langsung). Sewengi ing Manali.

DAY 06: MANALI TO DHARAMSHALA

Jarak saka 260 kilometer kanthi cara nolak ing Baijnath dikenal kanthi jeneng Shiva Temple lan luwih dikenal kanthi jeneng Palampur. Dharamhsala kuwi sawijining bukit ing pinggir Pagunungan Dhauladhar babagan km 18 ing sisih lor-wetan Kangra, Dikenal minangka kaendahan sing éndah ing tengah-tengah wit pinus dhuwur lan wit oak. Wiwit 1960, nalika dadi markas sementara Kadiyane Dalai Lama, Dharamshala wis mundhut reputasi internasional minangka "The Little Lhasa in India". O / N Hotel

DAY 07: DHARAMSHALA - DALHOUSIE

Sawise sarapan drive saka Dharamshala menyang Dalhousie sawise ngunjungi wisata lokal Places sing kalebu, Kang suci Dalai lama panggonan ing Mc Leodgunj, Memorial Perang, Candhi Bhagsunath lan Dal Lake. Njupuk Dalhousie ing wayah sore. O / N Hotel

DAY 08: DALHOUSIE

Dalhousie dijenengaké miturut Gubernur Inggris - Jenderal abad kaping l9, Lord Dalhousie. Diubengi dening vegetasi sing variatif - pines, dodders, oaks lan rhododendron ngembang. Tlatah wisata Dalhousie lokal kalebu kunjungan menyang Panjipula, Subhash Baoli lan wisata Khajjiar 24 km saka Dalhousie dikubengi alas Deodar sing kandel. Drive saka Dalhousie menyang Khajjiar apik banget. O / N Hotel

DAY 09: DALHOUSIE - AMRITSAR

Sawise sarapan, mriksa metu saka hotel lan pindhah menyang Amritsar. Mengko nerusake ngunjungi Golden Temple, Jalyanwala Bagh & Waga Border. Sewengi ing Amritsar.

DAY 10: AMRITSAR - CHANDIGARH

Dina iki sawise nedha isuk Mriksa lan drive menyang Chnadigarh. Wonten ing Chandigarh transfer dipuntutupi ing Mlebet ing Chandigarh.

DAY 11: CHANDIGARH - DEPARTURE

Dina iki sawise sarapan, cedhak saka Hotel lan nerusake tur nyawang Chandigarh. Ngunjungi Rock Garden. Panjelengan unpretentious ngasilake susunan batu, bageyan gedhe, Chinaware sing rusak, mbungkus tabung fluorescent, pecah lan mbuwang gendheng kaca, mbangun limbah, batu bara lan lempung-kabeh digabungake kanggo nggawe donya rakyat istana, tentara, monyet, urip desa, wanita lan candhi. Nuli ngalih menyang bandara / stasiun KA Chandigarh ing endi tur kasebut rampung.

Enquiry / Hubungi Kami


Skip toolbar