Ngundang telpon maneh

SYARAT & KONDISI UMUM

  • Kabeh tarif ing Rupee India.
  • GST 5% ditrapake ing jumlah tagihan total.
  • Tamu dijaluk kanggo entuk kendaraan sing diselidiki sadurunge. Wong-wong mau uga dijaluk supaya barang-barang pribadhi padha ditahan. Kita ora duwe tanggung jawab kanggo mundhut.
  • Ing kasus jinis mobil miturut requisition ora kasedhiya kanggo sawetara alasan sing ora diduga, jinis mobil sing padha bakal diwenehake marang tamu.
  • Sight-seeing bakal dadi saben itinerary mung ing motor bisa dalan.
  • Driver ora bisa dipandu kanthi kacepetan sing luwih dhuwur tinimbang keterangan ing Undhang-undhang Motor Motor India. Sing paling disuwun dijaluk supaya ora nglangi.
  • Kanggo luwih nyenengake para Tamu, Sand Pebbles Tours bakal ngatur kanggo mbayar Biaya Parkir / Toll Parkir lan Bukti Perbatasan Inter-Negara sing bakal diganti dening Tamu kanggo ngusir produksi Receipt nalika penutupan tugas.
  • Ing tugas lokal, Allowance Night Chauffeur bakal dikenani biaya antara 22.00 Hrs nganti 06.00 Hrs. Kabeh biaya tambahan liyane sing kudu dibayar ing awis nalika nggunakake.
  • Nalika nyopir ing dalan Ghat, Air Conditioning bakal tetep mateni.
  • Supaya bisa nyegah Traffic jam lan kahanan sing ora bisa ditindakake liyane sing bisa nimbulaké wektu tundha, kabar sing cukup kanggo diwenehi kanggo Transfer Bandara / Kereta Api.
  • Trip-Sheets kudu ditandhani dening pangguna kanggo authenticate panggunaan. Keluhan sabanjure ora dileksanakake.
  • Tamu diwajibake kanggo netepake kualitas lan kinerja kita lan isi formulir "Umpan Balik" sing bakal diwènèhaké marang wong-wong mau dening Chauffeur, Iki bakal mbantu nglayani luwih becik.
  • Tagihan bakal diwuwuh ing Klien / Tamu kajaba khusus kasebut ing tulisan. Cara pembayaran kudu diwaspadakake kanthi jelas ing wektu pesenan.
  • Tagihan bakal diwenehi ing Fortnight-basis. Sand Pebbles ngijini maksimum 15 dina kredit saka tanggal panrimo Bill ing execution saka Agreement. Kanggo extension of Credit Time Sand Pebbles bisa dijaluk ing paling sethithik ing jam 48 sawise ditampa tagihan.
  • Tarif ing ndhuwur tundhuk marang prediksi babagan proporsi nalika kenaikan biaya Bahan Bakar utawa Pemerintah. Komponen pajak.
  • Watesan kendaraan ing Bhubaneswar sajrone kebebasan Sand Pebbles.
  • Pembayaran bisa ditanggepi kanthi awis utawa dening / bayar cek Check / DD / PO sing digambar "Pasir Pebbles Tour 'n' Travels (I) Pvt Ltd."Pembayaran uga ditangani dening Credit Card / RTGS utawa NEFT (Pembayaran nganggo kertu kredit bakal dikenani biaya 3% ekstra).
  • Kanggo pemukiman liwat Kartu Kredit, Nomer Kartu lan Tanggal Kadaluwarsa kudu dikirim mail / Faxed ing wektu Pemesanan. Yen akses ora disengaja, pesenan / tamu pesenan wis diwenehake kanthi awis.
  • Ing kasus pambayaran liwat RTGS / NEFT, Sand Pebbles kudu diwenehi rincian.
  • Ing kasus pemukiman tunai saka Rs.25000.- utawa luwih, salinan kertu PAN saka Klien / Tamu bakal dilengkapi.
  • Kabeh perselisihan mung ana ing yurisdiksi hukum Bhubaneswar.